Doi tineri în vârstă de 18 și 20 ani au furat un cal din comuna Câineni, județul Vâlcea și au pornit cu el, legat de un taxi spre Șelimbăr, în județul Sibiu.

La volanul mașinii de taxi se afla tânărul de 20 de ani. În dreapta se afla celălalt tânăr, care avea geamul coborât la portieră, prin care ținea căpăstrul calului.

Tinerii au mers în acest fel până în județul Sibiu. Fotografii și imagini au fost postate pe Facebook de șoferi.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei orașului Brezoi și din cadrul posturilor de poliție comunale arondate, au documentat activitatea infracțională a doi tineri, cu vârste de 20, respectiv 18 ani, ambii cu domiciliul în comuna Șelimbăr, județul Sibiu.

În fapt, cei doi tineri ar fi sustras o cabalină dintr-o gospodărie, din comuna Câineni, județul Vâlcea, după care s-au deplasat cu aceasta în localitatea lor de domiciliu, respectiv comuna Șelimbăr, județul Sibiu.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, cei doi tineri au fost depistați pe raza comunei Șelimbăr, din județul Sibiu, la locuința de domiciliu a tânărului, de 20 de ani”

Tot la casa tânărului de 20 de ani a fost găsit și calul răpit, care a fost înapoiat stăpânului.

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și depuși in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.” a anunțat IPJ Vâlcea.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 153. Cum au ajuns mimozele chelnerițe să fie plătite din banii statului de către Administrația Națională Apele Române
Articolul următorLEGILE PUTERII | Sorin Cîmpeanu, după prima zi de școală: „Eu îndrăznesc să fiu optimist și să nu ajungem în situația în care să închidem școlile din nou”