Medici voluntari întind o mână de ajutor românilor neglijați de autorități! Peste 300 de buzoieni au beneficiat de servicii medicale gratuite! Sistemul medical a fost adus în pragul colapsului de toți cei care au condus România în ultimii 34 de ani.

Din cauza lipsurilor din spitale, condițiilor precare, a personalului subdimensionat, a prețurile ridicate, dar și distanțelor mari, tot mai mulți români ezită să mai meargă la medic. Vizita la doctor, pentru mulți dintre cei care trăiec în satele țării este doar atunci când starea de sănătate se agreavează. Oamenii de la sat, pur si simplu, au ajuns să fie ignorați de autorități, din acest motiv, Caravana Medicală România Suverană vine în ajutorul lor și oferă servicii gratuite, la standarde europene. 

Doar în ultimele trei zile, aproximativ 300 de locuitori din județul Buzău au beneficiat, în mod gratuit și fără a fi nevoie să se deplaseze din localitatea de domiciliu, de serviciile medicilor voluntari implicați în acest proiect. Caravana România Suverană, o picatură de speranță într-un mare ocean de dezamăgire al sistemului medical românesc.

 
 
Articolul precedentVodafone caută cel mai bun gamer din România. Peste 1200 de jucători concurează pentru 22.000 euro la Poli E-FEST
Articolul următor„TU DECIZI! Dosar de candidat” Fostul premier Florin Cîțu, de la dosarul pentru condus sub influența alcoolului în SUA la megascandalul vaccinurilor din pandemie