Ies la iveală noi detalii despre exploziile de la Crevedia! Unul dintre martorii cheie în tragedia de la Crevedia îl contrazice pe Raed Arafat. Bărbatul susține că explozia ar fi pornit de fapt de la o roată încinsă, în timp ce șeful DSU a declarat că deflagrația s-ar fi produs de la o tigară aprinsă. 

„Din ce am înțeles, a apărut o sursă de for când ei transferau ilegal între două mașini GPL-ul. Ce se înțelege este că probabil a fost o țigară, că nu avea cum să se nască o sursă de foc răfă nimic, eroarea clar că e o eroare umană, activitatea era ilegală. Activitatea era extrem de periculoasă și nu avea voie să se facă în acest fel acolo. Probabil că a și fumat cineva sau a aruncat o țigară pentru că nu era instruit și nu știa că GPL-ul fără să îl vezi poate deja să fie, adică să existe concentrat undeva și rămâne. Poate cineva a aruncat o țigară și așa s-a întâmplat”, a spus Raed Arafat într-o emisiune TV.

„Așa a fost cum se spune, de la o tigară?”, a fost întrebat și un angajat al stației GPL de către reporteri. „Nu există, nu fuma nimeni. Deci nu fuma nimeni. A venit șoferul cu probleme la o roată. Cu o roată înfrânată, încinsă, nu știu cum a zis. Eu aveam grijă de curte. Luase foc înainte să explodeze. Ce s-a întâmplat acolo … șefii știu ce s-a întâmplat. Doldulea Ionuț. Eu pe el îl știu de șef, atât”, a spus un angajat.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentExplozii Crevedia. Patronii stației GPL, în silenzio stampa – Nouă rundă de audieri la Parchetul General
Articolul următorFără păcănele în localități: Proiectul care le mută la periferie, adoptat de Senat