Miercuri dimineața se circulă îngreunat pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 36, în apropierea localității Fundulea, județul Călărași.

A avut loc o coliziune între două autoturisme. 

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județul Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe DNCB, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Pantelimon.

În perioada 19 octombrie, ora 08:00 – 23 octombrie, ora 17:00, circulația rutieră pe DN15 este închisă, pentru realizarea unor lucrări de reparații la magistrala 500 Ploiești-Vicșani, între stațiile CF Bacău-Itești, județul Bacău, la kilometrul feroviar 368+673 de metri, la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe DN 15 (intrare în mun. Bacău). Devierea traficului rutier pe relația Piatra-Neamț – București se face pe ruta DJ 119B (Hemeiuș-Mărgineni) – Calea Moinești (mun. Bacău) – Strada Arcadie Șeptilici (mun. Bacău) – DN11 – DN 2T (centura mun. Bacău) – DN2.
Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Nodul rutier Fundulea a fost închis pe sensul către Constanta (intrarea spre Fundulea și ieșirea spre Constanța), fiind accesibilă doar intrarea spre București și ieșirea dinspre Constanța.

Atenție! Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 92. Aseară ți-am luat Cercel și azi candidez cu el
Articolul următorCristian Rizea rupe tăcerea: cum au fost protejați anumiți afaceriști străini de statul paralel