Se circulă în condiții de aglomerație pe DN4, pe sensul de intrare în București, în zona localității Popești-Leordeni și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Domnești și Pantelimon, în această dimineață.

Este semnalată ceață pe mai multe drumuri din județul Harghita, astfel că vizibilitatea este redusă sub 200 de metri.

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov) și 82 – 74 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste calea ferată, circulația rutieră este oprită pe DN 61 Giurgiu – Târgoviște, la kilometrul 77+200 de metri, în localitatea Găești, județul Dâmbovița. Restricțiile de trafic se aplică până la data de 15 noiembrie 2021. Circulația autovehiculelor va fi deviată pe rute ocolitoare, în funcție de categoria acestora.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Articolul precedentRomânia ar putea ajunge la peste 5.000 de cazuri de coronavirus pe zi
Articolul următorLudovic Orban: ”Voi propune sistarea evenimentelor private”