La această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă normal, în condițiile unui carosabil uscat, pe principalele artere rutiere, respectiv A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, DN1 București-Ploiești-Brașov și DN7 București-Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

Este semnalată ceață pe mai multe drumuri din județul Harghita, astfel că vizibilitatea este redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov) și 82 – 74 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

În perioada 26 septembrie – 3 octombrie 2020, în intervalul orar 08:30 – 09:00, traficul rutier este oprit pe DN 2 Urziceni – Buzău, la ieșire din localitatea Costești, județul Buzău, pentru a permite montarea unei linii de înaltă tensiune.

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste calea ferată, circulația rutieră este pe DN 61 Giurgiu – Târgoviște, la kilometrul 77+200 de metri, în localitatea Găești, județul Dâmbovița. Restricțiile de trafic se aplică până la data de 15.11.2021. Circulația autovehiculelor va fi deviată pe rute ocolitoare, în funcție de categoria acestora.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Articolul precedentPSD Galați a decis că nu va face nicio alianță cu PNL în nicio localitate din județ
Articolul următorTimpii de așteptare la frontiera Giurgiu-Ruse ar putea crește din cauza protestelor din Bulgaria