Vineri, 4 octombrie a.c., a avut loc Conferința de deschidere a proiectului Asistență și educație juridică la nivelul cetățenilor din Drobeta Turnu Severin, un proiect finanțat cu fonduri europene, în cadrul căruia Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin este partener, iar liderul proiectului este Asociația Transparență pentru Integritate.

”Ne bucurăm că am putut accesa fonduri europene pentru a asigura consiliere și educație juridică cetățenilor cu venituri mici. Mulți severineni vin în audiență și ne solicită sprijinul în diverse probleme. După implementarea acestui proiect vom avea un centru de consiliere la nivelul Primăriei Drobeta Turnu Severin, care va oferi zilnic servicii de consultanță juridică oricărei persoane care dorește să își rezolve diferite probleme de natură juridică”, a declarat primarul Marius Screciu.

Valoarea totală a proiectului este de 2.182.884 lei, din care Primăria Drobeta Turnu Severin are alocată suma de 333.939,50 lei.

Articolul precedentConsfătuiri ale profesorilor de religie din Episcopia Severinului şi Strehaiei pentru anul şcolar 2019-2020
Articolul următorInteres mare din partea severinenilor pentru locurile de parcare scoase la licitație de Primăria Turnu Severin