Circulația feroviară în stația Valea Albă a fost reluată miercuri dimineață

Circulaţia feroviară în staţia Valea Albă din cadrul Regionalei CF Craiova a fost redeschisă miercuri dimineaţa la ora 9:25, iar trenurile de călători pe rutele Bucureşti – Timişoara şi Bucureşti – Curtici urmează să îşi reia rutele directe pe traseu, informează CFR SA într-un comunicat.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Craiova a finalizat miercuri dimineaţă operaţiunile de intervenţie pentru repunerea pe şină a vagonului deraiat în staţia Valea Albă din compunerea trenului de marfă, circulaţia feroviară fiind reluată miercuri dimineaţa în condiţii normale de trafic pe relaţia Drobeta Turnu Severin – Valea Albă, informează CFR SA.

Un număr de 6 trenuri de călători au fost afectate în urma acestui eveniment feroviar, două trenuri inter regio fiind redirecţionate pe rută ocolitoare, iar pentru 6 trenuri Regio s-a asigurat transbordare cu mijloace auto între Drobeta Turnu Severin şi Prunişor, precizează sursa.

O dată cu redeschiderea traficului, primele două trenuri de călători care vor circula pe ruta directă sunt trenul IR 1692, care circulă în relaţia Timişoara Nord – Bucureşti Nord, şi trenul internaţional 72-1 Bucureşti Nord – Curtici, notează CFR SA.

Un tren de marfă care transporta motorină a deraiat, marţi seara, pe ruta Balota-Valea Albota, nefiind înregistrate victime şi nici scurgeri de combustibil. 

Articolul precedentSe reabilitează zona centrală a Severinului
Articolul următorVor primi căldură și asociațiile cu datorii din Drobeta Turnu Severin