Se circulă în condiții de ceață densă pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A2 București-Constanța, vizibilitatea fiind redusă chiar sub 100 de metri.

De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Alba și Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești și al DN4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila și Domnești.

Din cauza condițiilor meteorologice, începând din data de 20 octombrie 2020, circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărășan), între kilometrii 104 (Piscu Negru) şi 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă) și pe DN 67C (Transalpina), între kilometrii 34+800 (Rânca) şi 79+200 (Curpăt).

În perioada 19 octombrie, ora 08:00 – 23 octombrie, ora 17:00, circulația rutieră pe DN15 este închisă, pentru realizarea unor lucrări de reparații la magistrala 500 Ploiești-Vicșani, între stațiile CF Bacău-Itești, județul Bacău, la kilometrul feroviar 368+673 de metri, la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe DN 15 (intrare în mun. Bacău). Devierea traficului rutier pe relația Piatra-Neamț – București se face pe ruta DJ 119B (Hemeiuș-Mărgineni) – Calea Moinești (mun. Bacău) – Strada Arcadie Șeptilici (mun. Bacău) – DN11 – DN 2T (centura mun. Bacău) – DN2.

Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic! (InfoTrafic).

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 94. Marea experiență a lui Burleanu în fotbal e… mini
Articolul următorCEZ România a fost vândut către Macquarie.Tranzacția trebuie aprobată și în CSAT