Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori moderate cantitativ și strat de zăpadă, valabil luni, între orele 05.00 și 20.00 în opt județe din sud-estul țării.
În intervalul menționat, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

Cantitățile de precipitații vor depăși, pe arii restrânse 15…20 l/mp. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.
 
Meteorologii spune că precipitații slabe, sub formă de ninsoare se vor semnala și în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei și în restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitații mixte, iar în noaptea de luni spre marți vor predomina ninsorile.
 
 
Vremea se va menține deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopților și dimineților, mai transmite ANM.
 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBilanț coronavirus 29 noiembrie: 5.554 de cazuri noi și 148 de decese
Articolul următorCulisele statului paralel – Luni, ora 18. Spagi de sute de mii de euro, interese oculte în jurul unei bănci de stat