Copiii cu vârsta sub 10 ani au acces gratuit la Ștrandul Municipal din cartierul severinean Schela Cladovei, ca urmare a unei propuneri a a consilierilor liberali din CL Drobeta Turnu Severin.

Alături de consilierii locali liberali am inițiat un proiect care prevede acordarea copiilor sub 10 ani de acces gratuit la Ștrandul Municipal Schela Cladovei. Până acum accesul era gratuit doar pentru copiii sub 7 ani, însă am considerat că trebuie crescută limita de vârstă a copiilor care beneficiază de această facilitate pentru că cei mici trebuie stimulați să practice diverse sporturi, sportul însemnând sănătate. Înotul contribuie la menținerea sănătății datorită efectelor benefice pe care le are asupra organismului, fiind unul dintre sporturile care contribuie cel mai mult la dezvoltarea armonioasă a copiilor”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Programul este de luni până vineri de la 8.00 la 20.00, iar sâmbăta și duminica de la 8.00 la 20.30, iar gratuitatea pentru cei mici este valabilă toată săptămâna, inclusiv în weekend. Pentru a beneficia de gratuitate copiii trebuie să prezinte la intrare carnetul de elev.

 

Articolul precedentLuptătorii anticomuniști vor fi comemorați duminică la Isverna
Articolul următorȘtrandul termal de la Schela Cladovei, în atenția polițiștilor