În această dimineață pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov și DN7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Domnești și Popești Leordeni, dar și pe sensul de intrare în București al DN4 (Popești-Leordeni) și DN 1A (Mogoșoaia).

Până la data de 29 martie 2021, pe autostrada A6 Balint – Lugoj,  județul Timiș, la km. 1+500, pe sensul de mers Lugoj  către A1, sunt restricționate banda nr. 1 și banda de urgență, din cauza unor lucrări la partea carosabilă.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorilor auto li se recomandă să manifeste prudență la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule.

Articolul precedentAutoritățile le recomandă severinenilor să îşi plătească locul ocupat în parcările cu plată
Articolul următorBilanț Coronavirus 26 martie: 6516 noi cazuri și 116 decese