La această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu trafic restricționat ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești și pe DN4, în zona localității Popești-Leordeni.

De asemenea, trafic intens este și pe Centura Capitalei, în apropierea localităților Domnești, Pantelimon și Mogoșoaia.

Traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență pe autostrada A1 Sibiu – Deva, pe sensul către Deva, la kilometrul 343+100 metri, în zona municipiului Orăștie, județul Hunedoara, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilatație.

Restricția este valabilă și pe timpul nopții, lucrările fiind semnalizate corespunzător.

Pe autostrada A1 Deva – Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localitățile Remetea Mare și Lugoj, județul Timiș, au loc lucrări de reparații la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcție.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare (InfoTrafic).

Articolul precedentProcurorul Negulescu, noi dezvăluiri explozive! Cum și-a vândut Vlad Cosma propriul tată ca să scape de închisoare
Articolul următorAzi se deschid restaurantele, cinematografele și sălile de spectacol. Cluburile și discotecile din interior vor rămâne închise