Reparații, trafic restricționat sau întrerupt, în această dimineață în România!

Situația traficului:

Incident rutier în care au fost implicate un tir și un autoturism, traficul pe șoseaua de centură a municipiului Brăila este întrerupt pe ambele sensuri. Circulația se deviază provizoriu pe străzi laterale.

Accesul dinspre autostrada A6 către autostrada A1 (zona localității Balinț, județul Timiș) va fi restricționat astăzi pe sensul de mers Lugoj – Timișoara, ca urmare a lucrărilor de montare a unui parapet. Conducătorii auto pot utiliza nodul rutier A1 Topolovățu Mare sau DN6 Lugoj – Timișoara. Lucrările vor începe în jurul orei 09.00.

Pe sensul de mers Sebeș către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 306, în zona municipiului Sebeș, județul Alba, se efectuează lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Sunt restricționate banda de urgență și banda unu.

Pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 353, pe raza orașului Simeria, județul Hunedoara, se efectuează lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, vor fi restricționate banda de urgență și banda unu până la finalizarea lucrărilor.

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste calea ferată, circulația rutieră este oprită pe DN61 Giurgiu – Târgoviște, la kilometrul 77+200 de metri, în localitatea Găești, județul Dâmbovița.

Restricțiile de trafic se aplică până la data de 15.11.2021. Circulația autovehiculelor este deviată pe rute ocolitoare, în funcție de categoria acestora.

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov) și 74 – 82 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.