Miercuri dimineață se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu valori reduse de trafic și vizibilitate bună, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localității Domnești, dar și între Mogoșoaia și Chitila.

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste calea ferată, circulația rutieră este oprită pe DN 61 Giurgiu – Târgoviște, la kilometrul 77+200 de metri, în localitatea Găești, județul Dâmbovița. Restricțiile de trafic se aplică până la data de 15.11.2021. Circulația autovehiculelor va fi deviată pe rute ocolitoare, în funcție de categoria acestora.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt rugați să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Articolul precedentMiercuri, ora 18. Culisele statului paralel: De ce îi convenea lui Băsescu să fie Ponta președinte la PSD
Articolul următorRestricții in circulație in Romania începând de joi