Astăzi în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și la munte, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și pe spații mici de peste 40 l/mp.

În restul zonelir țării vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil, iar averse izolate vor fi în cursul serii și al nopții cu probabilitate mai mare în Oltenia.

Va fi vreme răcoroasă în regiunile vestice și nord-vestice și temperaturile maxime se vor situa în jurul normelor perioadei în celelalte zone, astfel că la nivelul întregii țări se vor încadra între 21 și 30 de grade.

Mminimele termice vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile intramontane și 18…19 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, cu totul izolat vor fi condiții de ceață.

In București vemea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade și cea minimă de 13…15 grade.

Articolul precedentAlertă alimentară. Un produs contaminat cu o toxină, retras de Metro, Profi, Kaufland, Carrefour și Cora
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET