Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza pentru de 1 mai.

Pe litoral de 1 mai și 2 mai nu vor fi variaţii de la o zi la alta, astfel încât media regională a maximelor va fi de 14 grade, apoi tendinţa temperaturii aerului va fi de creştere uşoară de la o zi la alta până spre valori medii maxime de 17 grade, în ultima parte a intervalului.

De 1 şi 2 mai, tendinţa temperaturii minime a aerului este de creştere treptată până spre valori în jurul a 10 grade în intervalul 6 – 8 mai. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 3 – 8 mai.

Meteorologii ANM nu vin cu vești prea bune pentru jumătatea e nord-vest a țării. Aici, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale, fiind o vreme mai răcoroasă.

În restul teritoriilor, valorile termice vor fi puțin mai ridicate, apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice.

Pentru cei care se pregătesc de minivacanța de 1 mai, nu uitați să puneți în bagaj și pulovere groase. Temperaturile din majoritatea regiunilor vor fi sub cele normale.

Articolul precedentSurprins la volan cu o alcoolemie de 3, 34
Articolul următorCând vor putea primi șoferii prin e-mail o avertizare că urmează să le expire rovinieta