„Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască! Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă – purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini”, a spus Tom Hanks în primul său interviu, după ce s-a vindecat de COVID-19.

„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a continuat actorul, subliniind faptul că este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile americane în lupta cu noul coronavirus.

„Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii. Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”- Tom Hanks.

Actorul a făcut un apel la solidaritate în rândul americanilor.

 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentLocalități din Vâlcea, Mehedinți și alte zone ale țării, afectate de vântul puternic
Articolul următorBazin de înot în Drobeta Turnu Severin