DACIAN CIOLOȘ, LA SEVERIN: „NU SUNT NICI SECURIST, NICI NAȚIONALIST-EXTREMIST ȘI NICI FIUL LUI SOROS!”

Președintele PLUS și candidatul Alianței USR – PLUS la alegerile euro parlamentare, Dacian Cioloș, a ajuns astăzi la Severin, în cadrul unui turneu electoral și o campanie de organizare a formațiunii sale politice. Fostul premier a discutat cu oamenii în stradă și a impulsionat strângerea de semnături pentru lista comună de la europarlamentare. (vezi tot ce a spus, în materialul VIDEO)!

Dacian Cioloș a trecut astăzi pe la Severin, în cadrul unui turneu electoral național, dedicat promovării Alianței USR – PLUS, pe lista căreia va candida la europarlamentare. Fostul premier technocrat a discutat cu oamenii și a explicat ideea unei alternative viabile la actuala guvernare. De asemenea, USR – PLUS este în campanie de strângere de semnături.

Cioloș și-a definit Alianța ca fiind o altenativă la o catastrofă a PSD și ALDE, care vrea să ofere cu totul altceva. El a recunoscut că Alianța USR – PLUS ar putea fi regăsită în aceeași formula și la alegerile prezidențiale, dar și la cele locale și parlamentare din anul 2020. Mai mult, Dacian Cioloș visează chiar și la o viitoare majoritate parlamentară.

Dacian Cioloș a mai subliniat faptul că, deși este atacat constant pe tot felul de teme false, nu este nici securist și nici naționalist extremist. În schimb, grupul de inițiativă de la Mehedinți a constatat că Dacian Cioloș a fost primit surprinzător de bine.

„De când am înregistrat partidul și mai ales de când am constituit această alianță, se inventează tot felul de povești și se găsesc tot felul de oportunități prin care partidul să fie atacat. Au luat-o și cu securiștii, au luat-o și cu faptul că eu sunt nationalist-extremist, după ce vreun an și jumătate am fost vândur străinilor și fiul lui Soros, deci după cum vedeți caută cu orice preț să sădească neîncrederea în oameni și suspiciunea, pentru că în felul acesta au condus țara de ani de zile. PSD-ul a dus țara în sapă de lemn și acum dau vina în stânga și în dreapta, ba pe străini, ba pe Cioloș, ba pe USR!”, a declarat Dacian Cioloș, la Severin. (vezi tot ce a spus, în materialul VIDEO)

Din Mehedinți, Cioloș a plecat în mare grabă către județul vecin, Caraș-Severin. Luna martie va fi, potrivit declarațiilor liderului PLUS, una de foc, în care vor fi luate la rând cam toate grupurile de inițiativă locală din județe.

Articolul precedentAcțiune a jandarmilor pentru prevenirea delincvenței juvenile
Articolul următorTrei contrabandiști din Mehedinți și Dolj, trimiși în judecată pentru contrabandă