DEMITERE EȘUATĂ: MANAGERUL SPITALULUI DIN ORȘOVA REVINE PE FUNCȚIE

Adrian Cican, managerul demis pe 15 ianuarie de către primarul Marius Stoica, se întoarce la conducerea Spitalului Municipal Orșova. Așa au decis magistrații de la Secția Contencios a Tribunalului Mehedinți.

Managerul alungat de la spital s-a adresat instanței de contencios a Tribunalului Mehedinți, care i-a dat dreptate. Adrian Cican a cerut instanței pe de o parte anularea dispoziției de încetare a mandatului de manager și, pe de altă parte, suspendarea efectelor dispoziției până la pronunțarea definitive a cauzei privind anularea. Instanța a admis cererea și aceasta este executorie. Drept pentru care, începând din data de 12 februarie 2019, managerul se întoarce la post.

„Nu vă ascund faptul că și eu sunt bucuros, nu neapărat pentru că puteți să îmi spuneți din nou manager, ci pentru că reușesc să mă întorc la spital de mâine dimineață și să continui cee ace am început pentru acest spital, pentru comunitatea orșoveană. Îmi este totuși ciudă că cineva a încercat să pună o pată neagră asupra faptelor pe care eu le-am întreprins la Spitalul Municipal Orșova dar uite că instanța a dovedit că ceea ce a făcut primarul Orșovei este, potrivit instanței, deocamdată illegal”, a declarant ADRIAN CICAN, manager Spitalul Municipal Orșova.

Articolul precedentFratele antrenorului Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc
Articolul următorDouă autoturisme s-au lovit pe DN 56A, la Recea