Deputatul Virgil Popescu, vicepreședintele Comisiei pentru industrii și servicii, anunță că alături de colegii săi deputați din comisie, a semnat o scrisoare prin care se propune modificarea Legii offshore.  

Din cauza unei erori, care nu a putut fi îndreptată în timp util, deși parlamentarul Virgil Popescu a făcut două solicitări în acest sens, legea ar putea să aducă „prejudicii masive” României, în forma adoptată de Parlament.

”Această rectificare, în opinia membrilor comisiei, se poate face ori printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului ori printr-o lege pentru interpretarea art. 18, din Legea nr. 256/2018. Având în vedere că Legea a fost promulgată de Președintele României prin Decretul nr. 883/2018 și a devenit Legea nr. 256/2018 în forma adoptată de Plenul Camerei Deputaților și cele prezentate mai sus, vă rugăm să analizați aceste aspecte și să decideți forma prin care se poate corecta această situație”, este rugămintea adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

“Sper că toți colegii parlamentari, în mod special cei din conducerea PSD a Camerei Deputaților, vor înțelege că situația trebuie corectată, cât mai curând, și vor acționa pentru îndreptarea acesteia. Pentru că în mod contrar statul român va pierde bani”, spune deputatul Virgil Popescu.

Articolul precedentPopulația județului Mehedinți este în continuă scădere
Articolul următorOamenii străzii vor fi cazați la Liceul Halânga