Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu îl atacă dur pe președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu, despre care spune că vorbește de funie în casa spânzuratului, asta după ce a dat vina pe pedeliști că au închis spitalele de la Strehaia și Vânju Mare.

Deputatul liberal îi cere explicații liderului social democrat cu privire la angajările pe care le-a făcut la Spitalul Județean Mehedinți, care au legătură directă cu PSD Mehedinți.

Aladin Georgescu vorbește de funie în casa spânzuratului! Președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu iese public pe tema Spitalului Județean, dar nu oferă nicio explicație cu privire la faptul că l-a trecut pe numele PSD. Nimic despre angajările pe care le-a făcut sau girat în ultima perioadă! Care? Să vă reamintesc: Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, l-a numit la conducerea Spitalului Județean Mehedinți, pe șeful său de cabinet, Anghel Șerban. Directorul medical este Delia Mazilu, soția senatorului PSD Liviu Mazilu, director administrativ este Ioan Mihart, angajat tot la cabinetul lui Aladin Georgescu. Despre asta nu a suflat nicio vorbă astăzi! Ca să își acopere acțiunea ”PILE, CUNOȘTINȚE, RELAȚII” la Spitalul Județean Mehedinți a început să atace PNL-ul, cu direcție lungă la PDL și așa mai departe! Domnule Aladin Georgescu nu vă mai chinuiți! Mehedințenii sunt deștepți și înțeleg că vreți să îi păcăliți! Deci, veniți cu explicații concrete: De ce ați trecut Spitalul Județean Mehedinți pe PSD? Îl sfătuiesc pe domnul Aladin Georgescu să nu vorbească de funie în casa spânzuratului și să își numere așa ”ziși pedeliști” printre consilierii județeni, directori de deconcentrate și să nu fie ipocrit. Eu sunt mândru de colegii mei care au venit din PDL și nu îi ”reneg”, pentru că acum suntem o echipă și vom câștiga alegerile pentru a reconstrui împreună România Normală!”, este mesajul președintelui PNL Mehedinți pentru Aladin Georgescu.

Aladin Georgescu a declarat vineri, într-o conferință de presă, că ”în trecut oameni din PDL – mare parte dintre aceștia se află acum în PNL – au închis spitalele de la Vânju Mare și Strehaia.

Articolul precedentȘoferul unui autotren a rămas blocat în cabină în urma unui accident
Articolul următorDoi bătrâni din Mehedinți tâlhăriți în propria locuință