DETALII ȘOCANTE DESPRE MEHEDINȚI GAZ

Ies la iveală detalii șocante despre activitatea MEHEDINȚI GAZ din ultimul deceniu în care a activat în județul Mehedinți. Ce și-au asumat atunci când au primit licența de la ANRE și ce au făcut în realitate? Datele provin de la ANRE. Din 2008 și până azi trebuiau să monteze 120 de km de conducte și au montat 2 kilometri.

Datele, cu adevărat șocante, sunt consemnate într-o adresă trimisă de Autoritatea Națională de Reglementare în Energie către Primăria Drobeta Turnu Severin pe data de 15 martie 2019. Deputatul Virgil Daniel Popescu (foto), cel care a dat citire datelor din adresă, a fost prezent într-o ședință a Consiliului Local în care reprezentanții Mehedinți Gaz încercau să îi convingă pe consilieri că sunt de toată isprava și merită să continue lucrările. Potrivit noilor prevederi legislative, firmele de genul celei de față nu mai pot avea contract cu Ministerul Energiei, fiind obligate să îl încheie cu unitatea administrativ-teritorială.

Așadar, situația gravă a extinderii rețelei de gaze în Severin iese la iveală după zece ani. O perioadă lungă de timp în care MEHEDINȚI GAZ a racordat foarte puțini severineni la gaze și în care, mai mult, niciuna din localitățile prin care trece conducta de gaz nu este racordată. O situație tristă și, deopotrivă, revoltătoare.

Articolul precedentUn bărbat, sancționat cu 500 de lei pentru că a aruncat gunoiul menajer pe domeniul public
Articolul următorPeste 3.000 de elevi severineni vor primi burse mărite