Conștientă că trebuie să marcheze repede dacă vrea să promoveze în Superliga, Csikszereda a dominat copios partida cu Dinamo.

Ciucanii au marcat în minutul 13, prin Soufiane Jebari. Spaniolul cu origini marocane a înscris cu un șut la vinclu de la 30 de metri, dar jocul a fost oprit pentru ofsaid. Același Jebari a ieșit accidentat un sfert de oră mai târziu.

Dennis Politic, cel mai bun jucător al lui Dinamo în partida de la București, a trimis mingea în bară în minutul 24, însă arbitrul oprise meciul pentru ofsaid.

În prelungirile primei reprize, Gábor Makrai a trimis puțin pe lângă poarta lui Dinamo, dintr-o situație de 1 la 1 cu portarul.
Csikszereda a presat și mai mult în repriza a doua, șuturile de la distanță ale ciucanilor scoțându-l în evidență pe Adnan Golubovic, portarul lui Dinamo.

În minutul 47, Babati a trimis pe lângă poarta goală, din câțiva metri. În următoarele 15 minute, Adnan Golubovic a sărit din bară în bară și a scos mingi grele trimise de jucătorii echipei din Liga a 2-a.

Dinamo a fost aproape inexistentă și a avut o singură ocazie în repriza a a doua. Scăpat pe contraatac în minutul 72, Hakim Abdallah a trimis un șut slab pe colțul lung, prins fără probleme de portarul ciucan.

Până la finalul partidei, Csikszereda a măcinat în gol și Dinamo s-a apărat haotic. S-a terminat 0-0, dar Dinamo va juca în Superliga și în sezonul următor, grație victoriei cu 2-0 din meciul tur.

Articolul precedent7 medicamente, retrase din România
Articolul următorIrina Begu şi Ana Bogdan s-au calificat în turul al doilea la Roland Garros