Directorul financiar contabil în cadrul Spitalului Municipal Orşova, în conflict de interese administrativ

Secretarul general al ANI, Horia Georgescu (S), si presedintele ANI, Catalin Macovei (D), sustin o conferinta de presa, in Bucuresti, luni, 21 iulie 2008. Agentia Nationala de Integritate (ANI) investigheaza, in prezent, situatia averii pentru un numar de 90 de persoane cu statut de functionar public, primele rezultate fiind asteptate in circa doua luni, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele ANI, Catalin Macovei. BOGDAN MARAN / MEDIAFAX FOTO

Agenția Națională de Integritate a anunțat că directorul financiar contabil în cadrul Spitalului Municipal Orşova se află în conflict de interese administrativ.

Știca Cristian Francisc a încălcat legea în perioada martie 2017 – ianuarie 2019.

În perioada martie 2017 – ianuarie 2019, o societate comercială în cadrul căreia mama persoanei evaluate deţinea calitatea de asociat şi pe cea de administrator, a furnizat produse şi a încheiat cu Spitalul Municipal Orşova contracte de lucrări / prestări servicii în valoare de aproximativ 280.111,47 lei. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 181, alin. (1) şi alin. (9) din Legea nr. 95/2006, coroborat cu dispoziţiile art. 178, alin. (2), lit. a) din acelaşi act normativ”, se arată în comunicatul Agenției Naționale de Integritate.
Articolul precedentPrefectul Cristinel Pavel s-a întâlnit cu reprezentanții marilor centre comerciale din Mehedinți
Articolul următorISU „DROBETA” sărbătoreşte Ziua Protecţiei Civile