Cel mai mare spital din Turnu Severin, dar și spitalul din Orșova au primit o donație din partea unei firme severinene. Spitalul Județean Mehedinți a primit suma de 50.000 de lei, iar spitalul din Orșova 20.000.
Banii donați pot fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură medicală și instrumentar.

O firmă de construcții din Drobeta Turnu Severin, SC Trustul de Construcții Drobeta SA,  a ales să direcționeze 20 la sută din impozitul pe profit către două spitale din Mehedinți. Este vorba de Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin (50.000 de lei) și Spitalul municipal Orșova (20.000 de lei).

“A fost o surpriză plăcută. Noi nu am știut, ni s-a cerut contul în ultima zi când se mai putea face plata și atunci ni s-a spus că ni se va face o donație în bani. Este o sumă importantă pentru noi, chiar ne ajută. Exact cu acești bani vom dota noul cabinet de ORL, am comandat scaunul de consultație, inclusiv o parte din aparatură”, precizează Adrian Cican, managerul Spitalului din Orșova.

Managerul Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin, Victor Maliborschi, spune că banii donați vor fi folosiți pentru achiziționarea de instrumentar chirurgical și aparatură medicală.

Articolul precedentTrenul IR 1591 București – Timișoara este blocat de peste două ore pe calea ferată în Mehedinți
Articolul următorAcțiuni de monitorizare a carnivorelor mari în Parcul Natural Porțile de Fier