Două minore de 13 și 16 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, aflate în plasament la Centrul rezidențial pentru copilul separat de părinți s-au învoit la supraveghetorul de noapte, fără a mai reveni până în prezent. Polițiștii fac apel la cetățeni pentru identificarea acestora.

La data de 26 august a.c., în jurul orei 14:00, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului cu privire la faptul că la data de 25.08.2019, în jurul orei 21:00, minora Vârtic Andreea Sofica, în vârstă de 13 ani, respectiv, Diculescu Cristina Georgiana de 16 ani, s-au învoit de la supraveghetorul de noapte, fără a mai reveni până în prezent la centru.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național, semnalmentele acestora fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării.

Semnalmente VARTIC ANDREEA SOFICA: ochi căprui, aproximativ 63 de kilograme, 1,67 metri înălțime, păr șaten drept, față rotundă.

Semnalmente DICULESCU CRISTINA GEORGIANA: ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,50 metri înălțime, păr șaten lung.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Articolul precedentPoliţiştii caută o femeie dată dispărută. A plecat de acasă şi nu a mai revenit
Articolul următorDeputatul PNL Virgil Popescu: România trebuie să își diminueze și nu să își crească importurile de la Gazprom