Două adolescente aflate în grija unui centru de primire urgență pentru copilul neglijat din Drobeta Turnu Severin sunt căutate de poliție, după ce coordonatorul centrului a cerut ajutorul oamenilor legii.

Acesta susține că fetele au plecat fără acordul cadelor din centru încă din data de 18 decembrie 2019. Cum nu sunt la prima ”ieșire” de acest gen, angajații au crezut că tinerele vor reveni în centru. 

Este vorba de Diculescu Cristina Georgiana, de 17 ani, din Drobeta Turnu Severin, în cazul căreia a fost dispusă căutarea la nivel național și consemn la frontiera de stat a României. Persoana dispărută are ochi căprui, păr șaten, 60 kg, 1,60 metri înălțime, constituție ateltică.

Cealaltă adolescentă este Malanca Maria, de 16 ani, din Turnu Severin, ale cărei semnalmente sunt următoarele: ochi căprui, păr șaten, 60 kg, 1,65 metri înălțime, constituție ateltică.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Articolul precedentÎntrunirea Adunării Eparhiale a Episcopiei Severinului şi Strehaiei
Articolul următorMinistrul Economiei: ” Îl somez pe președintele CJ Mehedinți să respecte legea și să asigure sumele necesare pentru buna funcționare DGASPC”