Acțiune de asamblare a platformei pe care va sta Refugiul Scara, pe creasta Făgărașului. Două zile de lucru continuu.

Platforma a fost proiectată de inginerul structurist Aurel Roșu și transportată în creasta muntelui de Salvamont Argeș și Inspectoratul General de Aviație al M.A.I.

Au fost făcute săpături de fundație pentru cei nouă stâlpi de susținere, dar și de taluzare în partea de nord a platformei, pentru a reduce pe cât posibil înălțimea podelei față de sol. Stâlpii au fost îngropați la adâncimi între 100 și 120 cm. Sondarea a presupus, cel puțin pentru stâlpii de sus, dislocarea și îndepărtarea a zeci de pietre și bolovani de diferite dimensiuni.

”Am organizat și participat la multe acțiuni, dar așa entuziasm și determinare în rândul tuturor participanților, mai ales în condiții de muncă dintre cele mai complicate, recunoaștem că nu mai știm de când nu am mai văzut. Ținem să mulțumim încă o dată fiecăruia dintre cei 28 de participanți. Mulțumim, oameni buni, ați fost incredibili!” – Salvamont Argeș

Articolul precedentVoiculescu simte mirosul banilor. Nici nu a intrat PSD la guvernare și PPU-SL face acord politic cu partidul condus de Ciolacu
Articolul următorPNL a flexibilizat mandatul: Negocieri cu toate partidele – Cîțu: „Suntem gata să rezolvăm această CRIZĂ”