Trafic întrerupt din cauza vizibilității foarte reduse pe carosabil. Drept urmare a viscolului puternic și pentru a permite intervenția utilajelor de deszăpezire, în județul Botoșani, circulația rutieră este întreruptă pe trei drumuri naționale (DN24C Ștefănești – RomâneștiDN29 Săveni – Manoleasa și DN29A Darabani – Rădăuți Prut).

Nu sunt anunțate alte drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

La această oră se semnalează precipitații sub formă de ninsoare pe artere din județele Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Bihor, Maramureș, AlbaBotoșani și Prahova.

De asemenea, ninsoare viscolită se semnalează acum pe mai multe drumuri din Botoșani, Maramureș, Brașov, Covasna și Argeș.

Conducătorii auto sunt sfătuiți ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

Articolul precedentISU Mehedinți, apel către cetățeni
Articolul următorPropunerile de prefecți și subprefecți vor fi validate