De la pedagogie, la teatru și, în final, la muzică, urcând pe scenă alături de unii dintre cei mai importanți muzicieni ai lumii, U2 sau Steve Vai. Solistul trupei Publika, Ionut Ruscior, face parte astăzi din succesul obținut de trupa românească pop rock și în Marea Britanie.

Presa din UK scrie despre concertele susținute de Publika alături de U2 în Dublin, eveniment ce marca finalul turneului lui Bono, concertul susținut în deschiderea spectacolului lui Steve Vai și lansarea unui nou single, „Falling”, în Marea Britanie.

Imagine

Primul succes răsunător al muzicenilor români: când trupa Publika era invitată să cânte la petrecerea privata U2, într-un castel din Dublin și care marca finalul turneului lui Bono și al formației U2.

Imagine

Peste doi ani, Publika primea o nouă provocare, urma să deschidă concertul lui Steve Vai, unul dintre cei mai buni chitariști ai lumii. 

Despre ascensiunea Publika și activitatea trupei românești pop-rock, cu influențe britanice, vorbește și presa din străinătate odată cu lansarea noului single.

Trupa Publika a fost inființată în anii 2008, dintr-o “potrivire muzicală ieșită din comun și o comunicare exceptională”, membrii fiind muzicieni cu o bogată experiență de scenă, de producție și de studio, se spunea la debutul trupei din care făceau parte Ionuț Ruscior, Florin Giuglea, unul dintre cei mai cunoscuti chitaristi de blues din Romania, Robby G, unul dintre printre primii producatori de muzică din România, Hanes Radu, cunoscut pentru colaborari cu artiști precum Damian Draghici.

Solistul trupei, Ionuț Ruscior, a declarat că și-a descoperit singur pasiunea pentru cântat, improvizând.

Imagine

A urmat Scoala Pedagogică, apoi Școala de artă și s- a oprit la muzică.

Despre noul single spune că este despre iubire, speranță și puterea de o lua din nou de la capăt. 

În prezent formația îi are în componență pe Ionuț Ruscior, Florin Giulea ,Robby G.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentNelu Tătaru:” Persoanele retestate NU fac parte din cele 592 de cazuri”
Articolul următorVIDEO Poliția Română, anunț de ultimă oră: Alina Bica, adusă în țară din Italia