Electricienii Distribuție Oltenia sunt în permanență în teren pentru asigurarea alimentării cu energie electrică a consumatorilor, prioritare fiind locurile de consum care asigură tratamentul, izolarea sau carantina populației, în contextul pandemiei COVID-19

Operatorul Distribuţie Oltenia a adoptat şi implementat toate măsurile de siguranţă şi protecţie pentru angajaţii săi, de la dotarea clădirilor cu soluţii dezinfectante, închiderea Centrelor sale de Relaţii cu Utilizatorii, până la echiparea corespunzătoare a turelor operative şi instruirea acestora în conformitate cu recomandările specialiştilor. 

Astfel, electricienii DEO sunt pregătiţi să intervină în condiţii de siguranţă pentru remedierea deficienţelor electrice din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea. 

„Activitatea operatorului Distribuţie Oltenia este una de importanţă strategică, cu atât mai mult în contextul epidemiologic actual. Am luat toate măsurile necesare astfel încât să asigurăm continuitatea procesului de distribuţie a energiei electrice în aria noastră operaţională, în condiţii de siguranţă pentru cele două elemente extrem de importante pentru noi: angajaţii noştri şi consumatorii de energie electrică.”, a declarat Eugen Butoarcă, director executiv Distribuţie Oltenia.

Sprijinul echipelor operative DEO a fost deja solicitat în cazul mai multor deficienţe electrice semnalate în judeţele Mehedinti, Olt şi Teleorman, la locuri de consum cu persoane aflate izolare şi/sau carantină. 

Este extrem de important ca persoanele aflate în izolare sau carantină, sau care au intrat în contact cu alte persoane cu semne de afecţiuni pulmonare, tuse, strănut, să menţioneze faptul că sunt în izolare sau în carantină, sau că există suspiciuni cu privire la o potenţială expunere la COVID-19, la înregistrarea deranjamentului electric.

 

Articolul precedentUn bătrân din Mehedinți, dat dispărut
Articolul următorCriza coronavirus în Europa și lipsa reacției românești