ELEV ÎNJUNGHIAT ÎNTR-UN LICEU DIN SEVERIN

Un elev de doar 12 ani de la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”, din Drobeta Turnu Severin, a fost înjunghiat, în timpul unei pauze, de către un coleg de clasă. Elevul a ajuns la spital și a fost operat de urgență.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mehedinți, dr. Cristian Jianu, a confirmat faptul că adolescentul a venit la Urgență, cu o plagă înjunghiată în zona coapsei, dar a fost stabilizat. A fost internat în Secția Chirurgie,operat, iar atunci când a ajuns avea o hemoragie serioasă.

Conducerea unității de învătământ confirmă incidentul și spune că a sesizat organele de cercetare. Însă, surse judiciare declară că incidetul a fost reclamat de o terță persoană.

Poliția a deschis o anchetă în aceast caz. Gravitatea incidentului este deosebită, având în vedere că vârsta elevilor, dar și faptul că s-a consumat într-o școală.

Băiatul îngunghiat este un elev cuminte, după cum spun profesorii  și are note bune la școală, însă colegul său agresor era înscris într-un program de consiliere, la nivelul unității de învățământ.

Incidentul s-a produs în baia unității de învățământ, deci nu există imagini care să arate cum s-a produs acesta.

Articolul precedentAcțiunea Truc – Bus în Mehedinți
Articolul următorMic, dar hoț. Copil de 11 ani a sustras bunuri dintr-o locuință