Andrei Sorin Cruţan, tânărul de 24 de ani, din comuna doljeană Unirea, care a evadat din Arestul Poliţiei Dolj, n-a fost găsit de poliţişti şi jandarmi, deşi a fost căutat toată noaptea.

Suspectat că ar fi tâlhărit şi ucis o femeie în vârstă de 82 de ani, tânărul a fost reţinut de poliţişti, ia seara trecută a fost scos în aşa numita „cameră de plimbare”, o încăpere cu pereţi din beton, împrejmuiţi cu sârmă ghimpată, dar fără tavan. Lăsat nesupravegheat, deţinutul a forţat o uşă veche, care nu mai era folosită, şi a reuşit să fugă.

800 de efective de poliție de la toate structurile au fost mobilizate să-l găsească pe bărbat, pe parcursul întregii nopţi

De asemenea, tânărul care a evadat a fost dat în urmărire națională și în consemn la fontiera de stat a României.

Au fost instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ.

Totodată, au fost organizate echipe de căutare,periere, scotocire, pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Motăței, la activitati fiind folosiți și câini de urmă.

De asemenea, polițiștii au desfăşurat investigaţii specifice, fiind ridicate imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului de deplasare al evadatului.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentCinci zile libere pentru bugetari
Articolul următorPENSIILE vor crește cu 10% – Pensionarii care au până la 1600 de lei vor primi un sprijin de 1200 de lei