Turneul Final 4 al Cupei României Fan Courier la handbal va avea loc în Sala Sporturilor din  Constanța, în weekendul 14-15 mai.

 

Federația Română de Handbal a atribuit Constanței  organizarea turneului, pentru a doua oară în istorie. În 2018, HCD a câștigat trofeul în Sala Sporturilor, unde va încerca să reediteze performanța din urmă cu 4 ani!

 Programul semifinalelor este: sâmbătă, ora 11.00: Dinamo București – Minaur Baia Mare, ora 15.30: HC Dobrogea Sud – Steaua București. Duminică au loc finala mică, de la ora 11.00, și finala mare, de la ora 18.00.

“Organizăm turneul la Constanța. Este o veste extraordinară pentru orașul nostru și pentru suporterii constănțeni. Sunt convins că vor umple sala. Începem deja pregătirea pentru Final 4, dar cel mai greu meci este, se spune, următorul. Trebuie să câștigăm miercurea viitoare duelul cu Clujul,  să nu avem accidentări și apoi să ne concentrăm pentru turneul Final 4. Vom avea la dispoziție doar două zile până la semifinala cu Steaua,”a declarant Rudi Stănescu, președinte HCD.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentSeverin în sărbătoare. Restricții pentru evenimente. Unde se întâmplă
Articolul următorSens giratoriu la intersecția DJ 562A cu drumul care duce în Dealul Stârmina în Mehedinți