Florin Călinescu surprinde pe toată lumea cu o teorie inedită. Fostul om de televiziune susține că unul dintre motivele pentru care s-a făcut alianța dintre PSD și PNL ar fi teama de Laura Codruța Kovesi.

Florin Călinescu a aruncat bomba pe scena politică în exclusivitate la Realitatea PLUS, alianța dintre PSD și PNL s-a făcut pentru a combate candidatura Laurei Codruța Kovesi la prezidențiale. Jurnalistul spune că liderii celor două partide au primit ordin din afara țării pentru a face front comun împotriva șefei procurorilor europeni. Mai mult, Călinescu susține că cele două mari partide îl vor susține la alegerile prezidențiale. 

„Nu au avut încotro, trebuiau să facă alianța și faptul că ei sunt condamnați este pe bune. Au fost forțați să facă alianța și venea pe cai mari impusă de afară Kovesi, la președenție, și s-a găsit această variantă. Nu ai ce să faci.

Dacă s-a făcut alianța, nu mai vine, acum zic să mă câștige. Eu cred că Ciucă și Colacu vor face pe dracu-n patru și o să mă sprijine pe mine”, a declarat Florin Călinescu la Culisele Statului Paralel.

Articolul precedentHandbal feminin: România a încheiat preliminariile EURO 2024 cu o victorie, 31-24 cu Grecia
Articolul următorForţele Navale Române, exercițiu uriaș în Marea Neagră