Cei mai bogați oameni ai planetei și actorii de la Hollywood au fost întâmpinați de un decor de poveste, dar și de bucate pe măsură. Evenimentul de ieri a ținut până târziu, iar Musk a cerut să fie o noapte tradițional românească. S-a jucat capra, s-a aprins un foc imens de artificii, iar cei mai grozavi bucătari au pregătit bucate cu adevărat spectaculoase. Toate, după rețete autentice. În această noapte însă, vine adevărata petrecere de Halloween de la Bran.  VEZI VIDEO AICI!

Cei mai bogați oameni ai planetei și actorii de la Hollywood au fost întâmpinați la petrecerea de aseară de un decor de poveste, dar și de bucate pe măsură. Miliardarul Elon Musk a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională.

140 de oameni sunt invitați la petrecerea care va avea loc în această noapte la Castelul Bran. La eveniment sunt și Peter Thiel și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Printre puținii români care participă alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială la petrecerea de Halloween de la Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA.

Imaginile vorbesc de la sine, toată lumea a fost fascinată și s-a distrat, iar mulți au postat imagini de excepție pe rețelele de socializare.

De la un asemenea eveniment, nu aveau cum să lipsească lăutarii, astfel că o formație care a cântat muzică de petrecere a făcut deliciul invitaților.

Au urmat dansurile, unde vedetele de peste Ocean au făcut spectacol pe ring!

Imagine

Imagine

Sursa foto: mediaflux.ro

Articolul precedentCum va fi vremea în cea mai lungă zi din an
Articolul următorToți oamenii președintelui Băsescu. Epoca Grindeanu, la apus. Euroconstruct, afaceri dubioase pe banii românilor. Furăciunea de la Autostrada Transilvania, devoalată