George Simion lansează o provocare-șoc pentru liderii coaliției. Președintele AUR le cere lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu să promită că nu vor veni cu legi în România, prin care să fie acceptate căsătoriile între persoanele de același sex sau adopțiile pentru copii. 

„Îi solicit atât lui Ciucă, cât și lui Ciolacu, să promită deschis tuturor românilor că niciodată nu vor propune legi, norme sau OUG-uri prin care să fie acceptate sau legiferate căsătoriile între persoanele de același sex și nici adopțiile pentru copii noștri.

Nu știu dacă vor avea curaj Ciucă și Ciolacu să promită așa ceva. Fie și în campaniile lectorale, dar tema asta este cât se poate de importantă. Ați văzut în Grecia ortodoxă ce s-a întâmplat, printr-un vot majoritar în Parlament. O rușine. România este următoarea și dacă ei o să aibă curajul sau nu, mai degrabă nu, pentru că nu îi lasă stăpânii de la Bruxelles, noi va trebui să trimitem apărători ai patriei române în Parlamentul European, oameni care să se lupte pentru națiunea noastră, să nu stea în genunchi, să se lupte pentru familia creștină și să se lupte pentru drepturile noastre fundamentale”, a declarat George Simion.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Articolul precedentAparat de zbor autonom, testat de DSU
Articolul următorTU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Dimitriu, candidatul USR la primăria S5, a ajuns în politică din emisiuni cu manechine