Mai mulţi taximetrişti din Drobeta Turnu Severin au lansat o iniţiativă demnă de toată lauda, în semn de solidaritate cu cadrele medicale care muncesc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din oraş.

Cel care a dat tonul a fost un şofer de taxi din oraş care vrea să sprijine cadrele medicale oferind gratuit cursele de la domiciliul acestora spre spital şi retur.

,,În această situaţie grea care ne încearcă, IND. 155 de la firma Rapid&Ygrek Drobeta Turnu Severin, mă alătur colegilor care au avut iniţiativa de a transporta cadre medicale pe ruta ACASĂ-SERVICIU sau SERVICIU-ACASĂ, cursa fiind din partea casei. Mulţumim pentru ceea ce faceţi pentru noi!!,, scrie pe contul său de Facebook, Alex Alexandru.

Un alt bărbat care practică taximetria la Turnu Severin spune că va face curse gratuite pentru asistente şi medici.

”Medicii si asistentele care vor nimeri la mine în taxi pe ruta spital-acasă sau acasă-spital vor beneficia de curse gratuite. Vă mulţumim pentru ceea ce faceţi, trebuie doar să arate legitimaţia de serviciu. Indicativ 59 TAXY RAPYD&YGREK Dr Tr Severin, sper sa preia şi alţi colegi această iniţiativă, aşa cum am făcut si eu”, spune pe Facebook Cătălin Mitroi. 

Articolul precedentValentina Burdescu, măsuri de urgență pentru buna gestionare a activității Oficiului Național al Registrului Comerțului
Articolul următorÎndrumări pentru parohii și mănăstiri în urma hotărârii Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență