Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec

Iubești din tot sufletul și suferi din tot sufletul. Astăzi pot simți câte puțin din fiecare, fapt pentru care vei începe să ai dubii cu privire la relația ta. Dacă ești singur/ă, ești dornic/ă de a cunoaște pe cineva.

Taur

Latura ta posesivă îți va crea probleme pe plan sentimental astăzi. O situație neplăcută în care îți vei pune partenerul/a, îl/o va determina pe acesta/această să se îndepărteze de tine.

Gemeni

Acesta nu este un moment oportun pentru o nouă relație. Atmosfera conjugală este tensionată, cuplul din care faci parte trece printr-un moment foarte prost care poate anunță o inevitabilă despărțire.

Rac

Este timpul pentru mai multă afecțiune.

Fă ceva deosebit care îți va satisface partenerul/a. Relațiile noi ar putea experimenta un val de pasiune intensă, care însă se va stinge în curând.

Leu

Astăzi vei avea ocazia de a fi în centrul atenției, exact așa cum îți place ție. Cineva îți va acordă un premiu, te va lăuda sau te va da drept exemplu. Oricare ar fi cazul, ești fericit/ă.

Fecioară

În ceea ce privește banii, trebuie să realizezi că abia te mai menții pe linia de plutire și că trebuie să iei măsuri. Fă economii sau caută-ți un alt loc de muncă mai bine plătit.

Citește continuarea pe eva.ro

Articolul precedentSĂRBĂTOARE 5 septembrie: Un mare sfânt este pomenit în calendarul ortodox
Articolul următorSalariul minim brut se majorează de la 1 octombrie