Încă doi români au murit în Israel, în urma conflictului din zonă. Anunțul oficial a fost făcut chiar de Ministerul Afacerilor Externe.

Încă doi români au murit în Israel. Iată comunicatul oficial emis de MAE:

„Ministerul Afacerilor Externe confirmă cu regret decesul, în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetățenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiilor acestora.

De asemenea, Ambasada României la Tel Aviv este în dialog cu autoritățile israeliene pentru verificarea informațiilor cu privire la dispariția unei persoane cu dublă cetățenie, israeliano-română.

Până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa nu au recepționat solicitări de sprijin consular privind dispariția sau decesul altor cetățeni români în Statul Israel.

Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin în permanență contactul cu autoritățile israeliene pentru verificarea informațiilor cu privire la cetățenii români.”

 
 
Articolul precedentAvertisment: prețurile vor continua să crească cu 10% în acest an, în România – Producătorii reduc gramajele produselor
Articolul următorAtenționare pentru românii care vor să meargă în Franța sau care se află deja acolo