Un incendiu devastator la o fabrică a dus la moartea a cel puțin nouă oameni și rănirea altor 100. Pompierii au intervenit de urgență.

Un incendiu într-o fabrică de mingi de golf din Taiwan a provocat moartea a cel puţin nouă persoane, între care patru pompieri victime ale unei explozii, au anunţat autorităţile locale luni, relatează AFP.

Incendiul, care a izbucnit vineri seară şi a continuat toată noaptea, a provocat rănirea a peste 100 de persoane, majoritatea muncitori, au anunţat autorităţile din Pingtung (sud), citate de media locale.

Luni o persoană era încă dată dispărută, fiind necesare teste suplimentare pentru a identifica rămăşiţele umane găsite la locul incendiului, a declarat pentru France Presse un responsabil local.

Preşedinta Taiwanului, Tsai Ing-wen, s-a deplasat la faţa locului sâmbătă dimineaţă pentru a transmite condoleanţe familiilor victimelor. Ea a cerut deschiderea unei anchete.

Un responsabil al pompierilor din Pingtung a declarat presei locale că peroxidul stocat în uzină s-ar putea să fi fost la originea unei mari explozii şi altora mai mici.

Mai multe persoane au fost blocate în interiorul fabricii de explozii, care au provocat prăbuşirea unei părţi din acoperiş.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentNoi imagini cu Putin fac valuri pe internet. Cum arăta țarul de la Kremlin când era un simplu agent KGB
Articolul următorTaxă specială pentru românii care pleacă în vacață în străinătate