INCENDIU ÎNTR-O CASĂ NAȚIONALIZATĂ, ZECI DE OAMENI EVACUAȚI

Cinci autospeciale de pompieri și mai multe ambulanțe au intervenit după ce a fost anunțat un incendiu izbucnit la o casă naționalizată, în care locuiesc 17 familii cu zeci de copii. A fost alertă de gradul zero sâmbătă dimineață, la Drobeta Turnu Severin. Focul a cuprins parte din acoperiș și s-a extins la una din locuințe, inundând etajul superior cu fum dens. Inspectorul șef al ISU Mehedinți a venit personal la intervenție.

Ajunși la fața locului, pompierii au evacuat 22 de oameni din calea pericolului, iar doi copii au suferit un atac de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul a izbucnit la acoperișul imobilului, cel mai probabil din cauza coșului de fum, care nu era izolat, iar flăcările s-au extins rapid la una dintre camere. Locatarii nici nu au știut că arde casa, până s-au trezit la ușă cu pompierii care le-au spus să părăsească imobilul. Speriați și panicați, oamenii au ieșit din case cu ce aveau pe ei. Imobilul e foarte vechi și prezintă risc foarte mare la incendiu, motiv pentru care pompierii au deplasat la intervenție cinci autospeciale, între care o autoscară cu care s-a intervenit de la nivelul acoperișului și o ambulanță SMURD.

Pompierii au demarat o anchetă pentru a stabili cauza exactă a acestui incendiu. În urma incendiului a fost afectată locuința unei familii cu trei copii.

Articolul precedentVernisaj expoziție de artă sacră
Articolul următorTAXIU SPULBERAT LA O INTERSECȚIE DIN SEVERIN. IMPACTUL, SURPRINS DE O CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE