Intervenții ale pompierilor severineni și în această săptămână

Echipele pompierilor au intervenit și la un restaurant și la un depozit de rumeguș.

În cursul serii de marți, 04 august, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui restaurant, situat pe strada IC Brătianu din municipiul Drobeta Turnu Severin.

A ars izolația din polistiren de pe fațada clădirii, pe o suprafață de circa 6 metri pătrați, degradându-se elemente de acoperiș, o fereastră și o hotă. Cauza de producere a incendiului, determinată de defectarea unei hote pe timpul exploatării.

Beneficiarul spațiului a fost sancționat de către pompieri cu amendă în cuantum de 5000 de lei, pentru exploatarea unui echipament, respectiv hotă electrică, fără respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit apoi vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de rumeguș pe platforma unei fabrici de prelucrare a lemnului din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Imagine

 

 

Articolul precedentCum se circulă la această oră în țara noastră. Ce zone sunt restricționate
Articolul următorReguli stricte la pelerinajul de la Nicula: pupatul icoanelor va fi interzis, iar masca de protecţie obligatorie