Începând cu data de 30 aprilie a.c., testul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie, de titularii permiselor de conducere cărora li s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, pe drumurile publice, va fi reluat, în anumite condiții.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți – Serviciul Rutier precizează că testul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie se va susține săptămânal, în fiecare zi de joi, începând cu ora 9.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, bulevardul Carol I, nr. 75, fiind organizat în serii de maxim 7 persoane.

Persoanele care doresc susținerea testului se vor programa telefonic, în prealabil, la numărul 0252/305222, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-11.00 respectiv 13.00-14.00. 

Persoanele programate în vederea susținerii testării se vor prezenta cu mască de protecție și mănuși, respectiv ustensile de scris proprii, urmând să completeze o declarație pe propria răspundere că nu se află în autoizolare, în carantină sau nu au intrat în contact voit, în ultimele două săptămâni cu vreo persoană despre care au știință că este infectată, în izolare sau carantină. De asemenea, persoanele respective vor avea asupra lor dovada înlocuitoare a permisului de conducere și un act de identitate.

      

Articolul precedentOrban, atac dur la adresa PSD, după adoptarea tacită a autonomiei Ținutului Secuiesc, în Camera Deputaților
Articolul următorMandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare