Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a afirmat că a fost din nou în Bulgaria pentru a-i transmite că rămâne în arest și pentru a o încuraja. Într-un mesaj transmis jurnalistei Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel„, Alexandrov a relatat cum a primit vestea partenera sa.

„Am reușit să ajung la Elena azi, eu personal i-am dat vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu, este o veste grea pentru noi, este cu atât mai greu pentru că spera să fie eliberată din arest ca să poată ajunge la domiciliul în care ar fi putut să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul. E departe de casă, de copil și de familie. Este singură, am rugat-o să reziste să nu cedeze și să spere că va ajunge acasă lângă fetița, pentru că asta-și dorește cel mai mult,” i-a transmis Adrian Alexandrov, printr-un mesaj, Ancăi Alexandrescu.

Tot joi, partenerul fostului ministru a postat și un mesaj către Avocatul Poporului, Renate Weber, căruia îi cere sprijin.  Solicitarea de extrădare a Elenei Udrea se va judeca, din nou, pe 19 aprilie, iar până la acea dată va rămâne în arest, cu toate că a solicitat să fie lăsată în arest la domiciliu, din motive medicale.

 

Articolul precedentVal de aer polar în România, de Florii
Articolul următorPersoanele care despart puii de mamă mai devreme de opt săptămâni riscă până la trei ani de închisoare