LA PLIMBARE CU MAȘINA, BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS

Un bărbat de 30 de ani, bine băut și fără permis de conducere, a plecat la plimbare cu mașina prin Severin. Și pentru că se grăbea, cu 88 km/oră, în localitate, a căzut în plasa Poliției Rutiere. Ce a urmat, e lesne de înțeles: două dosare penale!

În această dimineață, în timp ce efectuau activități specifice de supraveghere a traficului rutier, pe bulevardul  Nicolae Iorga, din municipiul Drobeta Turnu Severin, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autovehicul, însă acesta a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea. După aproximativ 500 metri s-a reușit imobilizarea acestuia.

Politiștii au stabilit ca bărbatul de la volan are 30 ani, este din comuna Devesel și conducea un autoturism înmatriculat în Franța. Bărbatul conducea cu o viteza de 88 km/h în localitate. S-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie și, de asemenea, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, ocazie cu care a fost condus la Spitalul Județean pentru a i se recolta probe biologice de sânge.

Aventurierul s-a ales cu două dosare penale, unul pentru conducere fără permis și altul pentru conducere sub influența alcoolului.

Articolul precedentUltima modă în rândul românilor: revelion ieftin la vecinii sârbi
Articolul următorAvansări în grad la ISU Drobeta