Funcționarii Primăriei Drobeta Turnu Severin vor învăța tot ceea este necesar despre prevenirea corupției în cadrul unui proiect cu fonduri europene.

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a semnat în data de 30.07.2018 contractul de finanțare nr. 204 pentru proiectul cu titlul “Sprijinirea măsurilor referitoare la prevenirea corupției la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin”.

Proiectul va fi implementat în parteneriat cu Asociația Transparență Pentru Integritate în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, Axa prioritară Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Operațiunea Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților si instituțiilor publice.

Prin acest poriect se urmărește aplicarea unitară a normelor, mecanismelor și procedurilor în materie de etică și integritate la nivelul Primăriei Drobeta Turnu Severin, creșterea gradului de implementare a măsurilor referitoare la prevenirea corupției și a indicatorilor de evaluare în autoritățile și instituțiile publice și îmbunătățirea cunoștințelor și a competențelor personalului din primărie în ceea ce privește prevenirea corupției

Valoarea totală a proiectului este de 288.719,67 lei, din care valoarea cofinanțării UE este de 242.958,31 lei. Durata proiectului este 30.07.2018 – 29.07.2019. Conferința de prezentare a obiectivelor proiectului va avea loc, luni, 28 ianuarie 2019, la Hotelul Continental din Drobeta Turnu Severin.

 

Articolul precedentFINANȚARE EUROPEANĂ PENTRU AMBULATORIUL SPITALULUI JUDEȚEAN
Articolul următorCopaci căzuți, mașini avariate din cauza zăpezii