LIBERALII MEHEDINȚENI ȘI DOUĂ FIRME SUSȚIN PROTESTUL DIN 15 MARTIE AL SUCEVEANULUI ȘTEFAN MANDACHI

Val de susținere pentru inițiativa suceveanului care cere autostrăzi! Ce-i drept, e un val mai mic la Mehedinți și vine doar din partea aleșilor locali ai PNL. La protest se alătură și angajații Reprezentanței  PEUGEOT din Mehedinți, dar și cei ai celei mai mari fabrici de panificație din județ.

Vineri, 15 martie, de la ora 15:00, timp de 15 minute, va avea loc la nivelul întregii țări un protest inedit propus, după cum se știe de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, omul care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Din Mehedinți la protest se alătură și liberalii.

Cel puțin până în acest moment, aleșii locali ai PNL din Mehedinți, mai exact 11 consilieri județeni și 10 consilieri locali din Severin, conduși de viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, vor întrerupe lucrul pentru 15 minute și vor ieși în fața Palatului Administrativ în semn de suținere a demersului suceveanului.

Și două firme private din județ opreșs lucrul pe 15 martie, între orele 15:00 și 15:15. Este vorba de Reprezentanța PEUGEOT din județ și firma de panificație AURORA, la care, în cele 15 minute, toate mașinile de aprovizionare vor trage pe dreapta, iar fabricile de pâine și punctele de desfacere a produselor de panificație vor înceta lucrul.

„Pentru că nici noi în Oltenia nu avem autostrăzi, voi dispune, în calitate de om de afaceri, suspendarea activității timp de 15 minute la compania pe care o conduc. fac apel, pe această cale și la alți antreprenori să ni se alăture, pentru că toți avem nevoie, până la urmă, de autostrăzi!”, a precizat omul de afaceri Alin Udriște, patronul firmei de panificație ce va participa vineri la protest.

„În data de 15 martie, pentru 15 minute, începînd cu ora 15, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar. Provoacă măcar trei persoane să își întrerupă activitatea”. Așa sună protestul inedit inițiat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, nemulțumit de lipsa autostrăzilor în țară și mai ales în Regiunea Moldovei.

Articolul precedentISU Mehedinţi susţine echipa de robotică „The EMPEROR”
Articolul următorÎncarcerat în penitenciar pentru infracțiuni la regimul circulației