PNL Mehedinți a dat astăzi startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la sfârșitul acestei săptămâni.

Alături de liberalii care au discutat cu oamenii au fost şi deputatul Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți şi Daniel Cîrjan, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

„Astăzi am semnat pentru Klaus Iohannis! Da, susțin candidatura domniei sale pentru a fi președintele României!
Totodată, alături de colegii liberali din Mehedinți am lansat campania de strângere de semnături!
Vino să semnezi și tu: Klaus Iohannis președinte!”, a postat deputatul Virgil Popescu pe pagina sa de socializare.

Conducerea liberală și-a propus să adune peste două milioane de semnături în toată țara pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni, joi, în cadrul Consiliul Național al PNL, unde a susținut un discurs în care a atacat dur PSD și a susținut că va construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare.

Potrivit legii, candidații la alegerile prezidențiale trebuie să depună la Biroul Electoral și listele cu semnăturile a cel puțin 200.000 de persoane.

Articolul precedentCentrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare, închise în data de 15 august
Articolul următorSVSU Bâcleş, vicecampion naţional al Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situații de Urgenţă