Lovitură puternică pentru cei care folosesc WhatsApp. Ce se va întâmpla de la 24 noiembrie 2023. Reprezentanții companiei au anunțat lista telefoanelor pe care nu va mai fi disponibilă aplicația. Românii care au aceste modele trebuie să le schimbe pentru a mai putea folosi serviciul de mesagerie.

Primele pe listă sunt telefoanele ale căror sisteme de operare sunt învechite. Mai exact, cei care folosesc încă Android 4.1 vor avea de trecut la următoare versiune, adică Android 5.0, pentru a mai putea folosi aplicația WhatsApp. Schimbările se aplică începând cu 24 octombrie 2023.

Concret, începând cu data de 24 octombrie 2023, reprezentanții WhatsApp vor bloca accesul la aplicație celor care au instalat pe telefon un sistem de operare mai veche de versiunea Android 5.0.

Înainte ca aplicația WhatsApp să nu mai fie funcțională pe telefonul tău, reprezentanții companiei vor trimite o notificare prin care vei fi informat că sistemul de operare al dispozitivului nu mai este acceptat pentru folosirea WhatsApp-ului. Cei care doresc să deblocheze accesul la aplicație o vor putea face prin simpla actualizare a dispozitivului.

Articolul precedentINSP: 63 de cazuri de COVID-19 cu varianta Omicron au fost confirmate în ultima săptămână
Articolul următorZile cu decizii importante pentru 4 semne zodiacale – Nu sunt excluse răsturnări uriașe de situație